爬花楼-热饭网全国兼职外围女楼凤性息论坛

[桑拿洗浴] 常平国际酒店 遇一骚婆

VIP用户

:广东省>东莞            5820
【详细地址】:常平国际酒店            
【信息来源】:介绍            
【小姐数量】:80            
【小姐年龄】:20            
【小姐素质】:80+            
【小姐外形】:90+            
【服务项目】:ISO            
【价格一览】:700            
【营业时间】:24            
【环境设备】:90+            
【安全评估】:没出过事            
【联系方式】:
游客,查看内容需要支付 15金币 。   加入VIP无限制浏览购买主题
【综合评价】:80+                                    
【详细介绍】                      前日,喺论坛上面睇到有好多桑拿嘅广告,发觉有间翔盈酒店嘅广告,感觉上仲可以,再加上自由都有一段时间冇去常平喇,精虫又唔听话咁冲上去个脑度!於是就同燕子打咗个电话提前报咗个到之后,跟住咩都唔讲就即刻坐火车上深圳,然后再坐大陆嘅和谐号直奔常平!两个鐘头度就去到常平,啱出火车站就已经有酒店嘅商务车喺度等我喇,心諗:咦!!!小張条友又真喺几有效率噶啵!咗商务车去到酒店之后,就马上坐lift上6楼,原来佢条友仔已经喺电梯口笑口“洗洗”咁恭候我,然后大家一个眼神交流,跟住就即刻入房,坐抵。叫咗杯嘢饮,一分鐘都未够嗻,經理就已经用无线电call咗4个囡囡上嚟,不过我自己都仲未回过神,就是但咁瞄咗几瞄,冇一个喺啱心水噶。然后就到第2批,都仲喺未有心仪嘅囡囡,到咗第3批,哈!哈哈哈!就拣咗个大概米65左右,果对咪咪尚算比较大嘅囡囡!然后就马上赶走經理,关门,落闸,放狗!然后同囡囡打一场世纪大战!首先,囡囡就跳咗一段艳舞,就喺呢个时候,我细佬已经好唔听话咁抬咗头喇,而且不知不觉佢已经将我剥光猪囖,咁我都唔弱噶,左右开弓,对囡囡上下其手。咁果个囡囡就一手讲我搟低落张床度,捉住我细佬就諗住食起身。不过我边又咁顺摊吖,我咪叫佢唔好戴套吹囖,唉!刺激呢D嘢就梗喺险中求噶喇……你哋话喺咪先???咁囡囡就好橪嗲咁讲“好喇,好喇”…….唉!真喺听起身都顶唔顺喇!囡囡帮我用热水冲洗咗一轮之后,我哋又翻到床上面,跟住囡囡就即刻捉住我细佬起势喺咁吸,舔,搅,含,仲时不时叫几声!之后佢就用个口帮我戴套,咁我咪即刻翻身讲佢搟低,起势抽,插,进,出几十下,之后千子万孙就一泄而出,真喺爽到唔想讲吖!透咗一透之后,就到我最橪中意嘅水床服务,囡囡校好水温之后就开始帮我按,推,擦,摸!此时此刻,同老婆扭计嘅烦恼都冇晒嚕!咁洗10分鐘度,囡囡咪帮我做毒龙钻囖!顶,舔,转,~~~然后我就喺爽,爽,爽!水床之后又翻到睡床上面,囡囡就攞佢啲BB油帮我按摩,波推,跟住又帮我吹,吹咗大概10几分鐘喇,戴翻个头盔,马上又惊险一阵腥风血雨,囡囡高潮嘅时候就紧紧咁揽住我,而且仲死咁锡我条颈同埋只耳仔,仲喺度“嗯嗯嗯”咁叫添囖!第2炮就咁就发射完囖!最后囡囡再帮我洗咗一次!够鐘,埋单,七百大洋!临走嘅时候,囡囡仲好似好橪唔捨得我咁,锡咗我一啖!!!!哈哈哈哈哈哈,唔错唔错!号:228, 價錢:700全包, 重慶人

高级用户

有空去看下

高级用户

顶顶顶!!走一边

本科。。。?

高级用户

还不错的哦,真爽

爬花楼-热饭网全国兼职外围女楼凤性息论坛

GMT+8, 2024-3-29 21:59 , Processed in 0.225536 second(s), 29 queries .

© 2019-2020