爬花楼-热饭网全国兼职外围女楼凤性息论坛

[桑拿洗浴] 东莞聚美休闲会所SN体验报告

VIP用户

:广东省>东莞            5820
【详细地址】:东莞常平镇常平大道上苑酒店3楼            
【信息来源】:亲身寻觅            
【小姐数量】:80            
【小姐年龄】:20            
【小姐素质】:很好沟通            
【小姐外形】:80            
【服务项目】:东莞ISO了,都知道的            
【价格一览】:500,550,600            
【营业时间】:24小时            
【环境设备】:95            
【安全评估】:100            
【联系方式】:
游客,查看内容需要支付 15金币 。   加入VIP无限制浏览购买主题
【综合评价】:很好,也很爽,呵呵,希望大家多去看看                                    
【详细介绍】                      今日大概1点45分上佐聚美既车,点知开头个司机肚痛,等佐十几分钟,跟住开出火车站,一路好似蜗牛甘系度慢行。中间仲要去君悦酒店接条“茂利”,搞到去到聚美既时候,已经两点半。跟住最扑街既就系,本神预订好既技师居然上佐其他人既钟,我?你老世,甘?系既野都会比本神遇到?!无奈之下,只好用本神最唔愿意既方法,就系现场拣女。本神最唔擅长就系系成排女面前拣女,因为“花多眼乱”,根本都唔知都睇,所以好多时都会睇漏眼,“猪扒当成貂蝉”。经理安排佐第一批女入房,第一批有三个,前两个唔记得号码,净系见到第三个2号既妹妹仔对住本神笑。女人一笑就遮三丑,呢下果然对本神留下深刻印象。但系本神都系好镇定,留低呢个2号先,再睇第二批。第二批入房既有5个,第一个系本神上过两次既师姐,中间两个唔记得号码,后面两个系聚美既红牌。唉!今日都唔知系唔系“发鸡盲 ”,两件红牌企系本神面前,本神居然视若无睹,今日整定你?神当黑!跟住经理问本神意思点,本神摇佐一摇头,同经理讲,都系要翻2号算啦 跟住第二批女如数退出房,经理都跟住出埋去,2号就入房关门。呢个2号系陕西长安人,年芳21,生得娇小玲珑,但系胸前奇大,目测应该有C到D左右。以下省略N行字 同2号大战130分钟,历经无数回合既激战,本神终于两腿发软。呢件2号,果然唔系普通既淫,简直就系淫间一件奇葩!据2号讲,因为距天生敏感,所以只要稍微刺激一下,距就会好容易高潮。呢个本神系可以作证,呢条女就系非一般既多水,果D水多到直头可以浸死你!花心里面好似有源源不绝既“生命之源”,就好似“黄河泛滥,一发不可收拾”,又有如“钱塘江涨潮,连绵不绝,蜂拥而至”!顶唔顺,都系拉拉声走人,再唔走就会出人命!跟住落钟埋单,

高级用户

回复下看看

金牌用户

来看看联系方式,去体验下

高级用户

有空去看下

爬花楼-热饭网全国兼职外围女楼凤性息论坛

GMT+8, 2024-3-29 05:49 , Processed in 0.258242 second(s), 29 queries .

© 2019-2020